Damascus: Niet Van Deze Wereld Tour

 

Kaarten vind je hier.

Damascus doet met deze tour clubs aan in Dordrecht, Gouda, Harderwijk en Leeuwarden. Unieke avonden waar fans en muziekliefhebbers van 8 – 88 sowieso bij moeten zijn: avondvullende concerten met complete band, knallende visuals, heel veel energie maar juist ook indringende akoestische nummers om met volle aandacht en ogen dicht van te genieten.

Delise, een singer-songwriter met een fantastische stem en heerlijke luisterliedjes die je regelmatig voorbij hoort komen op de radio, verzorgt het voorprogramma.

*** Damascus ***

Het concept van ‘Niet Van Deze Wereld’ is duidelijk, volgens rapper Frenzy. “In de spoken word ‘Niet Mijn Land’ verwoorde ik eerder al mijn gevoel over dit thema: deze wereld is niet van ons, wij zijn hier te gast. Net als alle andere mensen die hier leven. Daarmee zijn wij ‘Niet Van Deze Wereld’, wij willen keuzes maken die door liefde gedreven zijn en waarmee we ons onderscheiden. De titeltrack, die we nu als eerste releasen, gaat daarover.”

Niet Van Deze Wereld-tour
De EP bouwt op naar een clubtour in oktober van dit jaar. Damascus doet dan clubs aan in Dordrecht, Gouda, Harderwijk en Leeuwarden. Unieke avonden waar fans en muziekliefhebbers van 8 – 88 sowieso bij moeten zijn: avondvullende concerten met complete band, knallende visuals, heel veel energie maar juist ook indringende akoestische nummers om met volle aandacht en ogen dicht van te genieten. Delise, een singer-songwriter met een fantastische stem en heerlijke luisterliedjes die je regelmatig voorbij hoort komen op de radio, verzorgt het voorprogramma.

10 jaar Damascus
Alweer zo’n tien jaar schudden ze de muziekwereld op met hun persoonlijke, herkenbare teksten en hun frisse sound die door een steeds breder publiek wordt gewaardeerd. Met hun debuutalbum Tot Hier En Niet Verder werden ze bestempeld als het ‘Beste Nieuwe Talent’ bij de Zilveren Duif-awards in 2012, een titel die ze waarmaakten door nominaties voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Lied’ bij de Zilveren Duif-awards van 2015 met hun tweede album ‘Zuivere Koffie’. Hun derde en meest recente CD, ‘Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen’ uit 2018 zorgde voor de definitieve doorbraak bij het grote publiek en sleepte maar liefst vijf nominaties in de wacht voor de Zilveren Duif-awards van 2019.

*** Timetable ***
Deuren open: 19:30
Voorprogramma: 20:00
Hoofdprogramma: 20:30

KOMENDE EVENEMENTEN

Geen evenementen gevonden!

HUIS VAN GEBED

Geen evenementen gevonden!
Ga naar de bovenkant