Concert We are Messengers

LIVE SENSATIE WE ARE MESSENGERS VOOR KENNISMAKINGSCONCERTEN NAAR NEDERLAND

Gepresenteerd door: Seven FM

Er zijn groepen van wie je bij het debuut al weet dat ze publiekslieveling worden. We Are Messengers is zo’n groep. De Ierse band, die momenteel in Amerika doorbreekt, verzorgt dan ook concerten die snel in de smaak vallen bij liefhebbers van bands als Rend Collective en I Am They. De live shows met een mix van Ierse folk en opgewekte pop/rock maken elke concertavond opnieuw tot een feest: een feest dat je niet onberoerd laat, de pieken viert, verfrissend eerlijk is over dalen en je hoopvol achter laat. Hoog tijd dus dat Nederland kennis maakt. Seven FM presenteert op 24 mei We Are Messengers in Bonfire in Dordrecht.en op 25 mei in de Ark in Assen

Er zijn maar weinig bands die zo snel omard worden door het publiek als We Are Messengers. Sinds de oorspronkelijk Ierse groep haar debuutalbum uitbracht in Amerika, groeit haar groep fans explosief. Enkele top 10 hits (waaronder ‘Everything Comes Alive’), een lied op de soundtrack van de film ‘The Shack’ en direct een nominatie voor een Dove Award hielpen natuurlijk, maar het zijn de live shows die mensen vooral overtuigen. Concerten met We Are Messengers doen zalen schudden door een cocktail van Ierse folk, enthousiaste pop/rock en een niet te stoppen drang om het publiek te betrekken in de avond.

Tijdens het optreden in Bonfire pakt We Are Messengers uit met een spetterende show die even eerlijk is als aanstekelijk. Het feestelijke ‘Everything Comes Alive’ gaat hand in hand met het kwetsbare ‘Maybe It’s OK’. We Are Messengers is wat dat betreft uniek in haar communicatie. Zanger Darren Mulligan, de motor en oprichter van de band, koos bewust voor zijn bandnaam ‘We Are Messengers’. Zijn verhaal en getuigenis hebben tot veel van de liedjes geleid, maar het is eigenlijk het verhaal van iedereen die zoekt naar echte liefde en betekenis. Een concert als dit beleef je, zelfs als je alleen komt, altijd samen.

We Are Messengers is klaar voor een warme kennismaking met Nederland. Speciaal voor dit eerste concert is de kaartprijs sympathiek laag gehouden. Mis het dus niet!

 

KOMENDE EVENEMENTEN

Geen evenementen gevonden!

HUIS VAN GEBED

Geen evenementen gevonden!
Ga naar de bovenkant