Als ik in de hemel kom

Na volle theaterzalen in Houten en Zwolle, neemt Marco van der Straten je opnieuw mee op zoek naar antwoorden op een belangrijke vraag: hoe zit het eigenlijk met leven na de dood? In het theater vertelt hij verhalen én ontvangt hij gasten die hij sprak voor zijn boek Als ik in de hemel kom. Met live muziek door Miranda de Vlieger (zang) en Bas Nijhuis (gitaar).

‘Als ik in de hemel kom’ verrast, zet je stil én daagt je op een toegankelijke manier uit om zelf na te denken over iets waar we allemaal mee te maken krijgen: wat gebeurt er na dit leven?

“Als ik Jezus ontmoet hoop ik dat het genoeg is dat ik zoals Petrus zeg: ‘U weet het toch, ik heb U lief.’” – ds. Arie van der Veer

“Als we aan deze kant onze ogen sluiten, zegt Jezus aan de andere kant tegen ons: ‘Je slaapt, word wakker, sta op’. En dan halen we nieuwe adem.” – zangeres Kinga Bán

Over Marco
Marco van der Straten vertelt graag hoopvolle verhalen. Dat deed hij tijdens een uitverkochte voorstelling van ‘Als ik in de hemel kom’ in Houten, in zijn eerste boek ‘Ik val niet uit zijn hand’ en tijdens een voorstelling in 2017 met Matthijn Buwalda. Marco is hoofdredacteur van EO-magazine Visie.

Reacties van eerdere bezoekers:

Het was een prachtige avond! Je raakte op meerdere levels met tekst en zang en interview… dankjewel!

Ik vond het een bijzondere en indrukwekkende avond!

Hartelijk dank voor de mooie avond. Was erg boeiend om je doorleefde verhaal te horen. De mensen in de zaal waren na afloop stil, omdat je boodschap overgekomen is.

Het was een mooie avond! Je kunt mooi vertellen en had boeiende gasten. Ik ben nu nog meer benieuwd naar het boek.

Ik ben geraakt gisteren, het was een prachtige avond.

KOMENDE EVENEMENTEN

Geen evenementen gevonden!

HUIS VAN GEBED

Geen evenementen gevonden!
Ga naar de bovenkant